Nyakunkon a nyár,a szikrázó napsütés, itt az idő, hogy néha kiszálljunk az autóból, és sétáljunk.

Rövidítsük le utunkat a zöld parkokon keresztül, ugorjunk fel a buszra vagy a metróra, Elkerülve ezzel a dugókat, a tömeget, sétáink közben vegyük észre a körülöttünk lévő városi környezet szépségeit , így sokszor sokkal gyorsabb és élvezetesebb lehet az utunk, mintha vezetnénk. Ha egy ismeretlen városba utazuink, akár munka, akár nyaralás céljából, szintén nagyon fontos lehet, hogy egyszerűen odataláljunk a szállodánkhoz, megnézzük a látnivalókat,és könnyedén navigáljunk a városban, anélkül, hogy az autónkra támaszkodnánk.

Ezért idén nyáron a Garmin ingyenes letöltési lehetőséget biztosít új (kompatibilis) készülék vásárlóinak egy, szabadon választott a cityXplorer™ térkép erejéig. Az akció időtartama 2011 május 23 – augusztus 31.

A CityXplorer térképek segítségével magabiztosan navigálhatunk egy még ismeretlen városban, felfedezhetjük a látnivalókat, és úgy közlekedhetünk, mintha csak helyi lakosok lennénk. A továbbfejlesztett gyalogos mód megadja a séta távolságokat, beleértve a csak gyalogosan járható útvonalakat,sétautakat, és a lerövidítési lehetőségeket , melyek autóval nem megközelíthetőek. A program tartalmazza a busz és vonat csatlakozásokat is, valamint megtekinthetjük a menetidő, indulási, érkezési adatokat is. ( város függő, nem minden városnál tartalmazza a program)

Ha nem biztos benne, hogy autóval vagy gyalogosan érdemes elindulnia, a cityXplorer megtervezi az útvonalat, és megadja a várható érkezési adatokat is, így segít kiválasztani a legmegfelelőbb utazási módot és útvonalat.
A CityXplorer térképek Anglia, Európa, Észak-Amerika és egyéb területek városaira is elérhetőek és letölthetőek a Garmin weboldaláról.

http://www.garmin.hu/cityxplorer-terkepek

Ha a legtöbbet akarja kihozni a nyárból, és minél többet látni az Ön körül lévő világból, most itt a lehetőség. Regisztrálja az akció alatt újonnan vásárolt Garmin készülékét, és válassza ki az Ön számára szükséges térképet. Tenyerében a kiválaszott térképpel, minidg tudni fogja merre tart.

Megjegyzések:
CityXplorer kompatibilis termékek: nüvi® 1100, 1200, 1300, 1400, 1600, 2200, 2300, 2400, 3700 sorozat, Garmin nüLink! Navigációk.

A cityXplorer térképeket a Navteq készíti.

Szabályok:
• A cityXplorer termékekkel kompatibilis készülékkel rendelkező vásárlók regisztráció után jogosultak lesznek egy, általuk kiválasztott cityXplorer térkép ingyenes letöltésére.
• A felhasználó kiválasztja a listából a szükséges város cityXplorer térképét. Az elérhető lefedettségi (város) lista itt található: www.garmin.com/uk/maps/cityxplorer.
• Amennyiben a felhasználó 2011 május 23 – augusztus 31 között regisztrálja készülékét az alábbi weboldalon, jogosulttá válik készülékenként egy db cityXplorer térkép letöltésére.

https://my.garmin.com

Az akció lejárta után regisztrált vásárlók nem lesznek jogosultak az ingyenes letöltésre.

Forrás: Garmin
.

(Ezt a cikket 1766 alkalommal tekintették meg.)